top of page

Sponsorer

Till våra sponsorer som har stöttat oss i boksläppet ”Judith och muppskolan”. Ert bidrag är för oss ovärderligt, tack för att ni hjälper oss och ger oss chansen att sprida vårt budskap på flera sätt!

image001.gif

OH-Tjänster / Anneli Löfberg har arbetat inom social- och omsorgsverksamhet sedan 80-talet. Även om mina tjänster är mera administrativa har hela mitt yrkesliv varit inriktad mot denna verksamhet. Allt vi gör för att berätta om personers olikheter kan alltid öka någons förståelse för densamma.  Jag är glad att få stödja dessa entreprenörskollegor i deras arbete​.

Misalogga2014[12509].png

Misa startade 1994. Vi är en organisation som ger stöd till personer som har en funktionsnedsättning och som vill ha arbete på en vanlig arbetsplats. Förutom stöd i arbete erbjuds personer olika stimulerande och utvecklande aktiviteter.  

Vår grundidé är att alla personer som vill - kan delta i det vanliga samhällslivet och arbetslivet, som alla andra. Vår uppgift är att utforma rätt stöd.  

De tjänster vi erbjuder är bland annat daglig verksamhet enligt LSS och andra uppdrag till olika kommuner, samordningsförbund och arbetsförmedlingen. Det som är lika för alla våra uppdrag är att vi arbetar individuellt och fokuserar på varje persons egna önskemål och förutsättningar.

Logo_Gullberg_Jansson svart (1).jpg

Gullberg & Jansson sponsrar projekt UNIQ då projektet ligger i linje med våra värderingar inom företaget. Vi vill att alla barn och ungdomar ska ha rätt till samma förutsättningar oavsett kön, religion, etnisk tillhörighet eller funktionsnedsättning

MicrosoftTeams-image (4).png

Vi vill stötta dom som kanske inte förstår allt i vårt samhälle, men också rätt säker på att de vi stöttar förstår mer än vi tror, och är mer sensibla och känsliga än vi som stödjer er, därför vill vi stödja er. 

MicrosoftTeams-image (3).png

Puustelli agerar ansvarsfullt på alla sätt. Fokus ligger på sysselsättning och människornas och miljöns välbefinnande. Vi är en föregångare när det gäller ekologi för hela möbelbranschen.

MicrosoftTeams-image (2).png

Ekonomikonsulter som stärker ditt företagande

Ekerö Bygg[13917].jpg

.

VD.logo_1100x186px.png

Veddesta Distribution

Att få logistiken att fungera på ett företag är nyckeln till framgång.
Vi är en agil logistikpartner som utöver lagerhållning och godshantering
även erbjuder service som administration och transportplanering.

Att tillgodose helheten för våra kunders logistikutmaningar är där vi lägger all vår kraft och fokus.
Våra flexibla prissättningar gör det möjligt för alla företag att samarbeta med oss, stora som små inom alla branscher.

www.veddestagruppen.se

Sponsorer: Medarbetare
bottom of page